поръчки за 8-ми Март не се приемат

Срокове и доставка

Работно време за доставка:
Всички доставки се извършват между 09:00 ч. и 19:00 ч. българско време. В редки случаи са възможни по-ранни или по-късни доставки, но единствено след потвърждение на наш служител.
Дата за доставка:
В процеса на поръчка можете да изберете желаната дата за доставка, като я впишете в полето Бележки към поръчката. MyFlowerbg.com не носи отговорност при некоректно или грешно попълнени данни. При официални празници, Свети Валентин и Осми март не се ангажираме с точен час за доставка.
Часови диапазон:
За определени поводи с фиксиран час, като сватби, погребения и прочее, можем да гарантираме доставка в конкретен час, но това става само след предварителна уговорка с наш служител. Поради натовареността на доставки на празнични дни (Коледни празници, Свети Валентин, 8-ми март) е възможно да възникнат закъснения с промяната на статусите на поръчка Ви.
Цена на доставката:
Цената за Стандартната доставка е 10 лв. Стандартна доставка се извършва на избраната от Вас дата, но не по-рано от 24 часа след потвърдено плащане.
Цената на експресната доставка е 15 лв. Експресна доставка се извършва до 24 часа след потвърдено плащане, но не по-рано от 3 часа след потвърждаването.
Данни за доставката:
Навременната доставка на Вашата поръчка зависи изцяло от предоставените от Вас данни за доставка в процеса на поръчка. MyFlowerbg.com не носи отговорност за провалена доставка в следствие на некоректно попълнени данни.
Отсъствие на получателя при доставка:
В случай, че получателят отсъства от адреса за доставка, ще използваме телефона, който ни оставяте в процеса на поръчка, за да се свържем с него и да уговорим удобно време и място за доставката. В случай, че предоставеният от Вас телефон е грешен или не отговаря, ще доставим поръчката Ви на роднини или съседи на получателя, намиращи се на адреса. В краен случай, поръчката Ви може да бъде върната обратно в магазина ни, откъдето да направим повторен опит за доставка, след като установим контакт с получателя или с Вас. Забележете, че след като продуктът е върнат в магазина ни, ще се наложи да заплатите повторна доставка. Същото се налага и за всеки следващ опит да бъде осъществена доставката.
Липса на определен продукт:
В случай, че даден продукт, нужен за коректното изготвяне на поръчката Ви, е неналичен в момента, се сменя с подходящ.
Анонимност на доставката:
Ако желаете анонимност на Вашата поръчка, отбележете в полето Бележки към поръчката. Ако желаете получателят да знае, от кого е направена поръчката, оставете Вашето послание в поле Бележки към поръчката.
Отказване на поръчка от клиента:
Вие можете да откажете поръчката си, без да посочвате конкретни причини за това до 24 ч. преди датата за доставка. За да откажете поръчката си е достатъчно да се свържете с наш служител по телефон или да изпратите по имейл попълнен формуляр за отказ. Заплатената от Вас сума ще бъде освободена от сметката ни най-рано 24 ч. след формалния отказ, ако определените срокове са спазени. При възстановяване на плащане след отказ на клиента, от заплатената сума ще бъдат удържани всички такси за входящия и обратния превод.
Отказване на поръчка от търговеца:
MyFlowerbg.com запазва правото да отказва поръчки при невъзможност да се извърши доставката, при липса на определени цветя, при ненавременно плащане или неполучаване на плащането по поръчката. В този случай Вие ще бъдете навременно информирани за отказа на поръчката Ви.

magnifier